Home » Uncategorized » Solvarme gavner fremtidens klima

Ja, vi må jo hjælpe hvor vi kan. Det er faktisk det mindste, vi kan gøre, vil jeg sige. Hvis man bare regner med, at en anden kan gøre noget af det, som klimaet og miljøet har brug for, så sidder man selv tilbage alene som en af dem, der ikke gider at tage hænderne op af lommen. Og sådan skal det så heller ikke være. Det synes jeg i hvert fald ikke er retfærdigt over for de andre. Og sådan vil jeg for eksempel personligt heller ikke være, og det er så derfor at jeg faktisk skriver denne tekst. Eller, ja, jeg mener, det er det vel. For der er vel derfor, at jeg sidder og fortæller dig om solvarme. Det kunne jeg da i hvert fald bedst forestille mig. Jeg synes, at solvarme er en god ting i forhold til at være en måde, hvorpå man kan vise, at man bekymrer sig om andre end sig selv, og at man gerne vil gøre noget godt fra andre og for naturen.

Så du kan også installere solvarme

Altså, det jeg helt konkret mener, der er, at man kan gøre noget godt, hvis man vælger at installere solvarme, og så bruge dette som kilden til at opvarme alt hvad der er at opvarme i ens bolig. Og det er så også det, du kan gøre, hvis du også ligesom jeg er en af de personer, der ikke har det med at læne sig passivt tilbage, og se på at alle de andre gør det, som er godt. For hvem gider egentlig at være sådan en person, når det kommer til stykket? Nej, det er der vel egentlig ikke så mange, der gerne vil, og jeg vil i hvert fald slet ikke. Så vil jeg hellere have solvarme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>