Home » Sundhed » Tid til kreatin

Hver eneste gang jeg er blevet færdig med at træne, er det tid for mig igen, til at begynde at tyre mit kreatin ned, se her. Det er ikke det jeg nyder mest ved min træning, men i forhold til andre produkter så smager kreatin faktisk ganske udmærket. Der er altså slet ingen tvivl om, at du med kreatin kan få en helt masse ud af det. Det er altså ret så lækkert, og jeg er sådan set bare glad for, at det rent faktisk er lykkedes mig, at blive så stor, og det kan jeg altså takke kreatin for. Det er også derfor, at jeg ikke har noget imod at hamre det ned efter en trænings session. Det er faktisk helt rart efterhånden, men nu har jeg også brugt det i mange år. Jeg kan tydeligt huske, at jeg i starten ikke var ret meget for min kreatin shake. Det er jeg dog blevet, og jeg tror det har noget at gøre med, at jeg den dag i dag, ved hvor meget godt det rent faktisk har gjort for mig. Det er jo ingen hemmelighed, at hvis det ikke havde været for kreatin, at jeg så heller ikke havde været helt så stor som jeg er gået hen og blevet den dag i dag,

Stor på grund af kreatin

Det er selvfølgelig ikke kun på grund af kreatin jeg er blevet så stor, der har jo også været en masse hårdt arbejde bag ved det. Det er dog alligevel sådan, at kreatin gang på gang har været med til at motivere mig, ganske alene af den grund, at når man er på en kreatin kur, så er man simpelthen nødt til at passe sin træning, da man ellers kommer ud af sin træningsrytme, hvilket også vil gå udover ens kreatin forbrug. Der er altså ingen vej udenom, og det er blandt andet også derfor, at jeg virkeligt er så glad for, at jeg er blevet så stor, og har brugt kreatin i så mange år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>